Tipografie bucuresti

August 15, 2011 Tipografie Bucutresti

Tipografie Bucuresti , Tipografie Offset , Tipografie Digitala are o experienta in domeniul tiparului offset si digital vă oferim servicii de tipografie de calitate. Promovăm o relaţie bazată pe respect onestitate şi corectitudine, soluţiile oferite de noi contribuind la succesul afacerii tale si implicit la succesul nostru.
Prin serviciile oferite, încercam să obţinem respectul pe care îl acordam noi înşine clienţilor noştri. Produsele realizate de societatea noastră ating standardele de calitate europene la costuri scăzute.

Inca de la infiintare, obiectul principal de activitate il constituie serviciile si productia tipografica. Pentru lucrarile executate la noi, asiguram tot lantul de operatiuni necesare, incluzand conceptie si realizare grafica, pregatire de tipar, tipar si o gama diversificata de finisari.

Avem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa realizeze in conditiile cele mai bune toate solicitarile dumneavoastra, ne-am adaptat la schimbări şi am înteles esenţialul … clientul este cel mai important. Pe langa legile tiparului profesionist, am respectat această regulă şi întotdeauna a dat roade. Am optat pentru relatia directa cu beneficiarul final, astfel inlaturam neintelegerile cauzate de intermediari.