Servicii Tipografie

 

            Tiraje mici – Tipografie digitala
    

 Vine sa completeze gama produselor tipografiei oferind clientilor posibilitatea de a realiza lucrari în tiraje mici dar si posibilitatea tiparirii de date variabile pentru aplicatiile de print tranzactional.
  Noua tehnologie laser color si negru achizitionata permite realizarea de lucrari la cel mai înalt standard de calitate. Personalizarea cu date variabile a materialelor pretiparite pentru promovare reprezinta un procedeu ce confera valoare materialelor tiparite adresate potentialilor clienti.
  Sistemul de billing reprezinta, de asemenea, un proces important în cadrul marilor companii. Experienta noastra în gestionarea bazelor de date si tehnologia digitala de care dispunem ne permit sa asiguram reusita acestor proiecte în conditii optime de calitate, termene si pret.
Tiparul digital e solutia pentru tirajele mici. De la 1 bucata la 500 – 1000 bucati. Costurile sunt mai mici decat la tiparul offset deoarece nu se mai fac filme tipografice, placi. Nu mai exista manopera de pregatire.

                            

               Tiraje mari-Tipografie offset

 

   Oferim lucrari tiparite pe suport între 50 si 300 gr/mp hârtie si carton offset, dublu si triplu cretat, cartoane cromo, duplex, cartoane colorate în masa, hârtie speciala pentru etichete, hârtie autocopiativa, autocolanta, hârtie si cartoane transparente, toate la format maxim de 500×700 mm.
  În completarea serviciilor de tipar, vine în sprijinul dumneavoastra oferindu-va servicii de creatie printr-un boutique propriu de creatie.
  De la 1000 de bucati in sus e domeniul offset. Nu exista tehnologie care sa concureze eficient in termeni de preturi si rapiditate cu tiparul offset. E drept timpul de pregatire al unei lucrari e altul dar odata facuta pregatirea tiparului zeci de mii de bucati se fac in timpi relativ scurti. in afara de producerea filmelor de tipografie necesare placilor tot lantul de operatiuni se executa aici.

 AFISE

Dimensiunile afiselor pot fi maxim 70×100 cm. Hartia folosita poate fi lucioasa sau mata, iar greutatea poate varia in functie de preferintele clientului de la 90 la 300g/mp. Pentru tiraje mici sau formate mai mari este recomandat printul digital.

 CALENDARE

Calendarele de perete sau de birou sunt un suport excellent de promovare având în vedere utilitatea lor pe tot parcursul anului. Realizam calendare cu design deosebit si finisaje excelente pentru a va ajuta sa va impresionati clientii.

CATALOAGE

Putem realiza o gama completa de cataloage, brosate sau capsate, folosind o gama variata de hartie care poate fi de la cea uzuala lucioasa sau mata pana la variantele de hartii speciale, colorate in masa, texturate, cu incluziuni sau filigran. Cromatica este diversa iar finisarile pot fi complexe cu plastifieri lucioasemate, cu lacuiri UV totale sau selective iar pentru efecte speciale lacul poate avea structura mata, de nisip, cu incluziuni etc.

BROSURI

Se pot tipari pe mai multe tipuri de hartie. Copertile pot fi subtiri de 90 g/mp sau groase, de pana la 300 g/mp, din hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata). Paginile se tiparesc pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata) cu un gramaj cuprins între 60 g/mp si 160 g/mp. Acestea sunt caracteristicile cele mai des solicitate de clientii nostri dar exista si multe alte optiuni pe care le putem satisface.

INVITATII, FELICITARI – se pot tiparii pe hartii speciale, pot avea enboss sau geometrie neregulata, pot fi tridimensionale. Creativitatea clientului are toate sansele sa devina realitate.

FLYERE – se pot tipari pe hartie offset, dublu cretata ( lucioasa sau mata), cu un gramaj cuprins intre 90g/mp si 300 g/mp. Dimensiunile recomandate sunt de 21 cm/10 cm, dar pot fi modificate in functie de solicitarile clientilor.

PLIANTE – pot fi realizate pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), cu greutatea intre 90 g/mp si 300 g/mp, dimensiuni recomandate format inchis 21/10 cm (A4 faltuit in trei) tiparit pe ambele fete cu unul sau doua biguri.

MAPE

Tehnologia de care dispunem ne permite realizarea unor mape de foarte buna calitate, pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), de la 200 g/mp la 300 g/mp, tiparite fata-verso cu buzunare imprimate sau simple, cu forme elegante.